Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. Zamena ventila za vodu obuhvata zamenu glavnog ventila u kupatilu, zamenu ventila u zidu, zamenu EK ventila kao i sve ostale ventile za vodu u stanu ili poslovnom prostoru. Zamena ventila za vodu kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Čukarica

Zamena ventila za vodu je vrlo jednostavan posao za onog ko se bavi vodoinstalaterskim uslugama. Vodoinstalater Čukarica u obavljanju intervencija ovog tipa imaju ogromno iskustvo. Svaki vodoinstalater zna koliko su ventili za vodu važni u svakom vodovodnom sistemu, prema tome, potrebno je na vreme obaviti njihov pregled i zamenu ukoliko je neophodna, kako ne bi došlo do pucanja, a samim tim i havarije. S vremena na vreme je poželjno proveriti funkcionalnost ventila za vodu u Vašem domaćinstvu jer u slučaju pucanja neke cevi, ventil ima ključnu ulogu koja će sprečiti nastanak poplave. Voda nekada može prouzrokovati veću štetu nego što možemo da zamislimo i zbog toga je važno da na nas na vreme pozovete.

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu obuhvata:

  • Zamena glavnog ventila u kupatilu
  • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
  • Zamena EK ventila
  • Zamena ventila za vodu u zidu
  • Zamena ventila za veš mašinu
  • Zamena virbla ventila…

Ukoliko primetite da nešto nije u redu sa samim ventilom, da je oko njega konstanto vlažno područje, da curi ili se teško zavija, najbolje je da nas pozovete. U našem poslu najpre preferiramo preventivne intervencije na najmanju naznaku da postoji neki problem ili da do njega može doći. Brzom reakcijom naših vodoinstalatera ćete definitivno uštedeti i vreme i novac. Ventili mogu biti sačinjeni od raznih materijala, različitih dimenzija, ali vi oko toga ne morate da vodite brigu, dovoljno je da nas kontaktirate, a mi ćemo znati koji ventil je najbolji za Vaš sistem i obavićemo zamenu.

Pored usluge kao što je zamena ventila, Vodoinstalater Čukarica nudi sve vrste popravki i zamena delova na svim Vašim uređajima i aparatima bele tehnike. Dijagnostikovanje kvara, nabavka određenih delova i njihova ugradnja su samo deo posla naših vodoinstalatera. Poslujemo na celoj teritoriji Beograda i bez obzira u kojoj gradskoj opštini da se nalazite, na Vašu adresu stižemo u najkraćem vremenskom roku. Možete nas kontaktirati u svakom trenutku jer su naše dežurne službe dostupne 24h tokom cele nedelje, 365 dana u godini, što znači da poslujemo čak i za vreme praznika. Kada je situacija alarmantna, tu je naš servis za hitne intervencije koji možete pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button