Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Servis bojlera

Servis bojlera obuhvata popravku bojlera svih modela i kapaciteta. Servis bojlera, servis protočnog bojlera kao i servis kuhinjskog bojlera radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Čukarica. Za servis bojlera, montažu bojlera i sve vodoinstalaterske usluge dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Servis bojlera – Vodoinstalater Čukarica

Vodoinstalater Čukarica se bave svim popravkama kućnih aparata u Vašem domaćinstvu. Pored svih uobičajenih popravki za jednog vodoinstalatera, svaki majstor mora da se razume u sve uređaje koji funkcionišu uz pomoć vode. Bojler je jedan od uređaja za koji je veoma važno da bude ispravan i funkcionalan, posebno jer od njegove ispravnosti može zavisiti Vaš život. Nažalost, statistika govori da dolazi do mnogih nesreća prilikom tuširanja sa upaljenim bojlerom. Zašto biste sebe i Vašu porodicu izlagali riziku i koristili neispravan bojler, umesto da pozovete naše vodoinstalatere koji će veoma profesionalno obaviti kompletnu dijagnostiku kvara i njegovu sanaciju. Vodoinstalateri Beograd svakodnevno vrše servis bojlera u Beogradu.

Što se tiče usluge servis bojlera između ostalog vršimo sledeće:

Servis bojlera

  • Zamena grejača na bojleru
  • Zamena termostata na bojleru
  • Zamena instalacija u bojleru
  • Čišćenje bojlera od kamenca
  • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
  • Zamena kazana na bojleru…

Bitno je da na najmanje naznake koje pokazuju da sa bojlerom nešto nije u redu, kontaktirate naše vodoinstalaterske dežurne službe i mi ćemo odmah reagovati dolaskom na Vašu adresu. Servis bojlera mora da obavlja stručno i kvalifikovano lice jer u suprotnom nemate garanciju da je popravka dobro odrađena, a svakako ćete za nju dati određenu sumu novca. Kada se popravka bojlera ne odradi na profesionalan način, kasnije posledice, ali i kvarovi mogu biti mnogo veći, ujedno i troškovi novog servisa. Kod Vodoinstalatera Čukarica nećete imati nikakvih problema jer na svaku obavljenu intervenciju dobijate garanciju za rad, kao i račun. Svaki posao koji prepustite našem timu iskusnih vodoinstalatera ćemo obaviti po najvišim standardima.

Ovo je samo deo od velike ponude naših vodoinstalaterskih usluga koje su Vam dostupne u svakom trenutku. Ako je Vašem bojleru potreban servis, onda su Vam potrebni i naši vodoinstalateri. Dobijate kompletnu uslugu na jednom mestu, uz to, odgovaramo na sva Vaša pitanja, uz zajedničke dogovore dolazimo do najboljeg rešenja na obostrano zadovoljstvo. Dostupni smo svakog dana, 24h, tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button