Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića se radi za vodokotliće svih modela. Popravka vodokotlića takođe podrazumeva i popravku monobloka i popravku ugradnog monobloka. Popravka vodokotlića, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su našim klijentima 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Čukarica

Vodokotlić je lako podložan manjim kvarovima, ali isto tako veoma jednostavan za popravku. S obzirom na njegovu čestu i svakodnevnu upotrebu, ne treba da čudi kada dođe do oslabljene funkcije. Nijedan aparat bele tehnike nije dugotrajan, neki zahtevaju česta održavanja, dok kod drugih određeni kvar može značiti samo zamenu kompletnog aparata. U slučaju vodokotlića, kvarovi nisu toliko komplikovani za popravku, ali Vam ne preporučujemo da ih obavljate sami već to prepustite našim stručnim vodoinstalaterima. Uzrok kvara nije uvek isti, nekada to može biti plovak, zvono, nekada gumica, mehanizam vodokotlića ili nagomilani kamenac. Kako bi se najbolje obavila analiza i dijagnoza kvara, pozovite naše vodoinstalatere koji će to obaviti brzo i efikasno.

Popravka vodokotlića podrazumeva:

Popravka vodokotlića

  • Zamena plovka na vodokotliću
  • Zamena zvona na vodokotliću
  • Zamena manžetne na vodokotliću
  • Zamena elastičnog creva vodokotlića
  • Zamena EK ventila
  • Zamena dihtunga odvoda vodokotlića
  • Zamena potezača na vodokotliću
  • Podešavanje nivoa vode u vodokotliću
  • Zamena gumice
  • Zamena ispirne cevi i još mnogo toga…

Kod monobloka je nešto drugačiji princip rada, pa se samim tim i tip kvara može razlikovati u odnosu na običan vodokotlić. Sve u svemu, ne morate da razmišljate kada do kvara dođe, dovoljno je da pozovete naše dežurne službe, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Vršimo popravku ugradnog monobloka kao i njegovu ugradnju ukoliko nameravate da renovirate kupatilo. Prednost ugradnog monobloka je u njegovoj praktičnosti i zauzimanju malog prostora. Njegova najčešća upotreba je u javnim toaletima ili toaletima koji se nalaze u velikim poslovnim centrima. Popravku monobloka ne možete da obavljate sami ukoliko nemate nikakvog iskustva u tom poslu, zbog toga su tu naši stručni i kvalifikovani vodoinstalateri koji će odlično znati da reše sve potencijalne kvarove koji mogu da nastanu.

Vodoinstalater Čukarica vrši sve popravke klasičnih vodokotlića, monobloka i ugradnog monobloka, u svim gradskim opštinama. Bez obzira na kvar, nudimo Vam efikasno i povoljno rešenje po najvišim uslužnim standardima. Nakon poziva, naši vodoinstalateri dolaze na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Radimo svakog dana, 24h nedeljno, tokom cele godine. Vodoinstalaterske usluge su Vam dostupne čak i za vreme praznika. Za svaku intervenciju dobijate račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button