Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda kojoj otkrivamo curenje vode iz vodovodne cevi u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za detekciju curenja vode koristimo najsavremenije termalne kamere koje pronalaze najsitnija naprsnuća u vodovodnoj cevi.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Čukarica

Detekcija curenja vodeCurenje vode ne treba ignorisati, na prve signale da se u prostoriji oseća vlaga, treba pozvati vodoinstalatera. Problem sa cevima u mnogim stambenim objektima u Beogradu jeste njihova zastarelost, zbog lošeg kvaliteta cevi, kao i neredovnog održavanja, dolazi do čestog pucanja i oštećenja. Nije na odmet da se jednom obavi detaljna provera cevovoda kako biste bili sigurniji za ubuduće. Snimanje cevi termalnom kamerom je najbolji način da steknete uvid u pravo stanje vodovodnih cevi u Vašem domu ili stambenom prostoru. Mi Vam nudimo tu mogućnost po veoma pristupačnim cenama. Detekcija curenja vode se vrši od strane vodoinstalatera sa iskustvom, po svetskim standardima, kao i sve ostale vodoinstalaterske intervencije koje obavljamo.

Mnoge zgrade imaju fasadu koja se ljušti, što je između ostalog i posledica vlage. Ukoliko postoji neki problem sa pucanjem cevi, lociranje curenja vode u zgradi je još nešto što radimo kako bismo na najbolji način pronašli problem, a potom ga rešili u najkraćem mogućem roku. Lociranje curenja vode u zemlji je isto tako česta intervencija. Kada se na zemljištu formira glib, odnosno bare koje ukazuju na veliku količinu vode na jednom mestu, sigurno je reč o napukloj cevi. Nakon što se obavi detekcija curenja vode, bićemo sigurni o čemu je tačno reč, ali nikako problem ne treba prepuštati slučaju.

Za sve vodoinstalaterske intervencije koristimo najsavremeniju opremu. Detekcija curenja vode bez obijanja ili štemovanja zida je još jedna prednost termalnih kamera i ostale opreme koju upotrebljavamo. Dobijate brzu i efikasnu uslugu bez ikakvog nereda. Detekcija vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu, a dajemo i račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Tu smo za sve hitne intervencije u svako doba. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button