Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge koje Vodoinstalater Čukarica vrši za fizička i pravna lica. Odgušenje kanalizacije podrazumeva rešavanje svakog zagušenja ili blokade kako u kanalizacionim cevima, tako i u odvodu, slivniku, dvorišnom slivniku, wc šolji, sudoperi… Za odgušenje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Čukarica

Odgušenje kanalizacijeOdgušenje kanalizacije je ubedljivo intervencija koju naši vodoinstalateri na nedeljnom nivou najviše obavljaju. Gotovo da ne postoji domaćinstvo u kom nekada nije došlo do zagušenja kanalizacije. Čak i ako niste imali takvu situaciju, može se reći da je samo pitanje dana kada će ta neprijatnost zadesiti i Vas. U tim trenucima je veoma važno da znate kome da se obratite. Kontakt telefon dobrog vodoinstalatera je bez sumnje nešto što svako domaćinstvo treba da ima. Kada dođe do iznenadnog kvara ili zapušene kanalizacije, potrebno je brzo reagovati kako bi se sprečio nastanak mnogo veće štete. Vodoinstalater Čukarica intervenciju odgušenja kanalizacije obavlja na celoj teritoriji opštine Čukarica.

Za ozbiljne kvarove treba angažovati ozbiljne majstore, a naši vodoinstalateri pre svega drže do ozbiljnog, vrednog i pouzdanog tima sardanika. Takođe Vam nudimo i snimanje cevi kamerom uz pomoć najnovije tehnologije, savremene opreme koja će najbolje pokazati gde je došlo do zagušenja. Sam proces obavljanja odgušenja kanalizacije vršimo specijalnim mašinama na elektro pogon, ali takođe radimo i odgušenje sajlom i drugim metodama u zavisnosti od težine problema. Vodoinstalater Čukarica između ostalog obavljaju i odgušenje kuhinjske vertikale, odgušenje WC šolje, odgušenje sudopere, slivnika, kade… Pre svega je važno obaviti tačnu dijagnostiku kvara u okviru kanalizacionih cevi, a potom započeti proces odgušenja.

Odgušenje kanalizacije takođe radimo i pod pritiskom i uz pomoć woma tehnologije. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom je namenjeno najtežim slučajevima zagušenja, poput zagušenja koje su smeštena duboko u cevi ili horizontali. Samo najboljim i najstručnijim majstorima prepustite posao odgušenja kanalizacije, kako bi ova intervencija bila apsolutno profesionalno odrađena. Naši vodoinstalateri mogu da odgovore na sve zadatke koji su pred njima i reše svaki kvar koji može da se dogodi u Vašem domaćinstvu. Ono što je najbolje, kod nas dobijate račun za kvaliter urađenih usluga. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer je naše radno vreme 24h, svakog dana, tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button