Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom predstavlja jednu od najboljih metoda za inspekcijski pregled cevi. Snimanje cevi kamerom pomaže u otkrivanju problema sa kanalizacionim cevima, bilo da je u pitanju zagušenje, blokada u cevi ili pa kvar na samoj cevi u vidu pukotine, naprsline… Snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije vršimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Čukarica

Snimanje cevi kameromKada dođe do određenih kvarova u Vašem kanalizacionom sistemu, odnosno cevovodu, ne postoji drugi izbor osim da pozovete naše kvalifikovane vodoinstalatere. Nijedan kvar nije prijatan, ali kada se dogodi da je u pitanju ozbiljan problem sa kanalizacijom, to se, prema oceni klijenata, nalazi u vrhu neprijatnosti na listi vodoinstalaterskih intervencija. Uz odlične vodoinstalatere i najkrupniji kvar može proći brzo i lako. Kada angažujete stručne i iskusne majstore koji svoj posao obavljaju na najvišem nivou, ne morate brinuti da li će sve biti u najboljem redu. Ono zbog čega nam klijenti veruju je svakako dobar glas i reputacija koja nas prati, s obzirom da smo u ovom poslu već dugi niz godina.

Svaki naš vodoinstalater zna važnost dobre komunikacije sa klijentima uz koju svaki posao, ma koliko bio zahtevan, ide mnogo lakše. Kada se spomene problem sa cevima, klijent automatski razmišlja o mnogo različitih faktora koji su do toga mogli da dovedu. Međutim, snimanje cevi kamerom je znatno olakšalo dijagnostikovanje problema, a samim tim i kasnije delovanje da se on otkloni. Danas postoji veliki broj najsavremenijih kamera, visoke rezolucije, koje iz svih uglova mogu da izvrše detaljno i precizno snimanje cevi. Na taj način naši stručni majstori utvrđuju o kakvom kvaru je reč i koliko će vremena biti potrebno da se obavi popravka.

Najčešća pitanja klijenata su koliko dugo će trajati čitav proces snimanja cevi i same popravke, ali i koliko će to na kraju njih da košta. Za ovakve tipove kvara ne postoji precizna cifra jer nekada problem i nije toliko ozbiljan pa zahteva manje vremena za popravku, prema tome u zavisnosti od ozbiljnosti situacije, vrši se i finansijska procena. Sve u svemu, Vodoinstalater Čukarica usluge koje nudi u ovom domenu posla, obavljamo po najvišim standardima i najpovoljnije u gradu. Za svaku intervenciju ćete dobiti račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga, kao i sva potrebna uputstva za održavanje. Dostupni smo 24h, tokom cele nedelje, svakog dana u godini, što znači i za vreme praznika.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button