Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zamena slavine

Zamena slavine spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge koje vršimo za fizička i pravna lica. Zamena slavine podrazumeva i zamenu česme i zamenu baterije u kupatilu. Zamena slavine kao i sve hitne intervencije radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena slavine – Vodoinstalater Čukarica

Zamena slavineVodoinstalaterske usluge zahtevaju od vodoinstalatera punu opremu, što se odnosi na alat, specijalne mašine za snimanje cevi kamerom i odgušenje kanalizacije, ali ono što je najvažnije je iskustvo i stručnost vodoinstalatera. Kada se radi o zameni slavine, možemo reći da je to rutinska intervencija. Sam proces zamene slavine, odnosno česme, ne oduzima previše vremena. Kada primetite da je slavina oslabila, dotrajala i da jednostavno ne vrši funkciju na isti način, pozovite naše vodoinstalatere koji će doći na Vašu adresu da obave potrebnu proveru i ukoliko je to neizbežno, izvrše zamenu. Možda smatrate kako zamena slavine nije komplikovan posao i da možete sami da ga obavite, međutim najbolje je da kontaktirate vodoinstalatera koji će uraditi zamenu slavine, česme ili baterije, za manje vremena nego što bi Vama bilo potrebno.

Nekada čak i jednostavni zahvati za koje procenite da možete sami da obavite, tokom procesa menjanja mogu da se iskomplikuju. Kako biste uštedeli vreme, novac, ali i nerve, najbolje je da se obratite za pomoć našim vodoinstalaterima. Ono što Vi možete da uradite, jeste redovna kontrola slavina, da li voda curi, da li se česma teško zatvara, koliko je slavina stabilna odnosno nestabilna u ležištu i sve ono što može da ukaže na određenu neispravnost. Klijenti nekada žele novu slavinu zbog menjanja celokupnog izgleda kupatila ili kuhinje. Trendovi dizajna se menjaju, pa je samim tim i zainteresovanost za novim i drugačijim modelima velika. Naravno, ovo se odnosi na one klijente koji žele da idu u korak sa vremenom i prate sve inovacije na tržištu.

Što se tiče baterija, danas se u upotrebi najčešće mogu naći termostatske baterije za koje se smatra da su jedne od najboljih na tržištu. Uvek se možete konsultovati sa našim vodoinstalaterima oko toga koje baterije želite za Vaše kupatilo. Za sve što Vam treba, a tiče se vodoinstalaterskih usluga, Vodoinstalater Čukarica je dostupan 24h, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button